Kalite Komisyon başkanımız Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek koordinesi ile yapılan yemek organizasyonu, 2018 ve 2019 yıllarında görev almış bulunan komisyon üyeleri ile Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Yoğun bir tempo ile hazırlanan 2019 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun tamamlanmasının ardından yapılan organizasyonda, Rektörümüz ve Komisyon başkanımız Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Mehmet Ferhat ÖZBEK hem önceki yıllarda yapılan çalışmalar hem de 2019 raporu için yapılan çalışmalar için Komisyon üyelerine teşekkür ettiler. Ayrıca Komisyon üyelerine yönelik hazırlanan teşekkür belgeleride yemek sonrasında Komisyon Başkanımız tarafından üyelere takdim edildi.
Haber Linkleri;
http://www.gumushane.edu.tr/hdetay/universitemiz-kalite-komisyonu-uyelerine-tesekkur-belgesi-verildi-1805
http://gumuskoza.com.tr/haber-gumushane-universitesinde-kalite-komisyonu-uyelerine-tesekkur-belgesi-verildi-30138.html
https://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/gu-kalite-komisyonu-uyelerine-tesekkur-belgesi-verildi-h25540.html